Pénzügy

Meglépte a Tesco: itt a nagy bejelentés

A Tesco Budapest, Székesfehérvár, Győr és Szeged mellett júniustól heti háromszor már Veszprémben és a környező településeken is elérhetővé tette online bevásárlási szolgáltatását – adta hírül a cég.

tesco (tesco, )
Erre terjeszkedik a Tesco
Hamarosan újabb nagyvárosban lesz elérhető az áruházlánc online bevásárlási, házhozszállítási szolgáltatása. Már keresik az embereket.

Veszprémben is elérhetővé teszik a kiszállítást a megszokott idősávokban a hét három napján; hétfőn, szerdán és szombaton. A szolgáltatás a megyeszékhely mellett a környező településeken, Kádártán és Gyulafirátóton is elérhető – jelentette be Sebestyén Péter, a Tesco e-kereskedelmi üzletágának vezetője.

A Tescónál az elmúlt években 1,6 milliónál is több rendelés teljesítése során – több mint 110 autóval – csaknem 100 millió darab terméket szállítottak ki.

A vásárlók online mintegy 20 ezer élelmiszer, vegyi áru és háztartási cikk közül választhatnak, majd öt lépésben adhatják le rendeléseiket. A termékeket a megadott napon és időintervallumban a cég munkatársai házhoz szállítják. A vásárlók első rendeléskor akár 5 ezer forint kedvezményt is kaphatnak.

A kiszállítási díjak 300 és 1000 forint körül alakulnak foglalási sávtól függően.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik