Pénzügy

Adóbevallás: keddtől rendkívüli nyitvatartás a NAV-nál

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) már a jövő héttől hosszított nyitvatartással készül az adóbevallás miatt. Mint weboldalukon írják, a központi ügyfélszolgálatok (a megyeszékhelyeken működők, valamint a fővárosban a IX. kerület Vaskapu utca 33-35, a XIII. kerület Kresz Géza utca 13-15. és Dózsa György út 128-130, a XIV. kerület Gvadányi utca 69. szám alatt találhatók) 2017. május 2. és 22. között az alábbi nyitvatartással, hosszabb időtartamban fogadják az ügyfeleket, az alábbi rend szerint:

Szintén hosszított műszakban dolgozik keddtől a NAV Általános tájékoztató rendszere (TCC) is, ahol az adózók a személyijövedelemadó-bevallási kötelezettség teljesítéséhez szükséges információkról tájékozódhatnak. A 06-40/42-42-42-es telefonszám 2017. május 2. és 22. között ráadásul nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is fogadja az ügyfelek hívásait:

 

A személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatban a következő szolgáltatások állnak az ügyfelek rendelkezésére a rendes nyitvatartási időn kívüli időszakban az ügyfélszolgálatokon:

  • személyijövedelemadó-bevallással kapcsolatos ügyintézés, tájékoztatás,
  • ügyfélkapu-regisztráció,
  • bankkártyás befizetés,
  • csekk-kiadás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik