Pénzügy
Debrecen, 2016. május 18.
A kényszerbetelepítés elleni népszavazáson való részvételre felhívó óriásplakát Debrecenben, a Bartók Béla úton 2016. május 18-án. Kampányt indított május 13-án a magyar kormány, hogy minél többen vegyenek részt a kényszerbetelepítés elleni népszavazáson. A kampány fõ üzenete: "Üzenjünk Brüsszelnek, hogy õk is megértsék!"  "Elfogadhatatlan, hogy az Európai Bizottság 78 millió forintos fejenkénti büntetéssel fenyegetõzik arra az esetre, ha a tagországok nem fogadják el a kényszerbetelepítést. Eközben egy magyar emberre 1 millió forint uniós támogatás jut. Brüsszelt meg kell állítani" - olvasható a kormány május 13-án írt Facebook-posztjában.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kétévnyi fizetést kaphatnak a minisztériumi dolgozók prémiumként, ha olyan gyorsan dolgoznak, mint a motolla

24.hu
24.hu

2017. 04. 26. 15:59

Korábban a témában:

Az uniós kifizetési célok maradéktalan teljesítéséhez hozzájáruló minisztériumi munkatársak akár 2 éves munkabérüket is megkaphatják – egyebek mellett ezt tartalmazza a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat.

A kormány egyben felkéri a minisztereket, hogy gondoskodjanak az általuk kezelt programok teljes kerete legalább 85 százalékának megfelelő kötelezettségvállalás megtételéről, ez év utolsó napjáig.

Amennyiben teljesül valamennyi program meghirdetése március utolsó napjáig, továbbá az év végéig kötelezettségvállalással fedezett a programok 85 százaléka, akkor az érintett munkatársak 2 évnyi fizetésre jogosultak.

Az elmaradások 2 havi, illetve 6 havi céljutalom-csökkentéssel járnak.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.