Pénzügy

Kikapcsolási moratóriumot hirdetett az ELMŰ-ÉMÁSZ

24.hu
24.hu

2017. 01. 18. 11:15

Korábban a témában:

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az extrém hideg időjárásra tekintettel 2017. január 19. és január 22. között kikapcsolási moratóriumot hirdet az ÉMÁSZ szolgáltatási területén – derül ki az MTI-hez eljuttatott (OS) közleményükből.  Csütörtöktől vasárnapig tehát elhalasztják a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat.

Az önként vállalt kikapcsolás-felfüggesztés az áramfogyasztásban érintett lakossági ügyfelekre érvényes, és az ÉMÁSZ szolgáltatási területére vonatkozik (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék).

A moratórium értelmében a tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából az ELMŰ-ÉMÁSZ nem kapcsolja ki a 60 napot meghaladó tartozást felhalmozó lakossági ügyfeleinél az áramszolgáltatást, annak érdekében, hogy az extrém hideg időjárási viszonyok közepette minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelekre érvényes, akik az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban. (Az önkéntes vállalás más energiakereskedőkkel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.).

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.