Pénzügy

Pár napja maradt rá, ha meg akarja fejni az államot

Malacpersely (malacpersely, )
Malacpersely (malacpersely, )

Több százezer forintot is visszakaphat az, aki a kedvezményes megtakarítási formákba fizet be. Az adókedvezmény igénybevételéhez azonban a befizetésnek még az idén be kell érkeznie. Mivel a jóváírás időpontja számít, és számos ügyfélszolgálat már rövidíti nyitva tartását, sőt rövidesen be is zár, nagyon kevés idő áll már rendelkezésére annak, aki még nem élt ezzel a lehetőséggel – hívta fel a figyelmet az Azénpénzem.hu.

Csekkes befizetésre tulajdonképpen már nincs is az idén lehetőség (legalábbis adó-jóváírási szempontból). Akadnak pénztárak, ahol csak december 19-éig, de még a lehetőséget a legtovább fenntartók is csak tegnapig vállalták, hogy az így érkezett pénzt még idei dátummal jóváírják. A bankkártyás befizetést december 27-ig, az átutalást 2016. december 28-29-ig kell többnyire teljesíteni.

A visszatérítések maximum 72 és 150 ezer forint közöttiek lehetnek, attól függően, hogy lakástakarékosságról, vagy nyugdíj-megtakarításról van-e szó. Ha kíváncsi, ehhez mennyit kell befizetni, kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik