Pénzügy
hűtőszekrény (hűtőszekrény, )

Újraindul a hűtőgépcsere-program

24.hu
24.hu

2016. 07. 18. 09:18

Korábban a témában:

De csak egyetlen órára, szerdán, a nyugat-dunántúliaknak. Ahogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye fogalmaz:

A nagy érdeklődésre való tekintettel, az eredeti terveknek megfelelően a pályázat valamennyi nagykorú természetes személy számára elérhető lesz a nyugat-dunántúli régióban 2016. július 20-án 8:00 órától.

Az érdeklődők 2016. július 20-án 8:00-9:00 óra között nyújthatják be pályázataikat, így a pályázati lehetőségtől senki sem esik el.

2016. július 20-án 9:00 órától a pályázatbenyújtást határozatlan időre felfüggesztik majd az észak-magyarországi régióban.

Amúgy a nyugat-dunántúli régióban több mint 3.000 pályázó jelentkezett az ügyfélkapun keresztül az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) energia megtakarítást eredményező cseréjére.

A rendelkezésre álló forrás kimerülése miatt a nyugat-dunántúli régióban a nyugdíjas, illetve a nagycsaládos természetes személyek 2016. július 18-án, 9:00-ig nyújthattak be a pályázatot.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. A benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon keresztül lehetséges.

 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.