Pénzügy

Garantált minőséget szeretnék a hőszigetelésben, mire figyeljek?

24.hu
24.hu

2016. 04. 06. 12:07

Hangzatos ígéretek, őrületes akciók – aki házat szigetel, hosszú évtizedekre tervez, és az ilyen fogások helyett igazi, tartós, megbízható és ellenőrizhető minőséget szeretne. Az Austrotherm átlátható minőség programja erre egyedülálló garanciát jelent.
Korábban a témában:

Az iparágban piacvezető Austrotherm ma 11 országban működik 19 gyárral. Magyarországon 1991-ben nyitotta meg első gyárát Győrben, ezt követték a gyöngyösi és a szekszárdi üzemek. Mindhárom megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, nem mellesleg mindegyikhez saját  laboratórium tartozik. Ezekben zajlanak a folyamatos fejlesztések és itt ellenőrzik rendszeresen a termékeket.

Az  Austrotherm nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az állandóan ellenőrzött minőséghez teljes átláthatóság is társuljon. Ezért egyedülálló módon Magyarországon a cég publikálja is honlapján a terméktesztek során a szigorú laboratóriumi körülmények között készülő minőség-ellenőrzési jegyzőkönyveket. A nem a szakmában dolgozók kedvéért az Austrotherm honlapján megfelelő instrukciókkal is ellátja az oda látogatókat a tesztek értelmezéséhez. Ha pedig már átláthatóság: a gyárak termékeinek teszteredményeit heti rendszerességgel, mindig frissen publikálja a cég!

Azt, hogy az idehaza éppen 25 éve jelenlévő Austrotherm hamar piacvezető lett Magyarországon, és máig őrzi ezt a pozícióját, az állandó innováció és az egyre szélesebb kínálat mellett csak a minőségnek köszönheti a gyártó. Termékei közül így kaphatott a lejtésképző hőszigetelés 1999-ben Construma nagydíjat, a Zenit pedig 2012-ben újdonság díjat. Ennek köszönhető, hogy a cég saját díjainak mind nagyobb a rangja, de magáért beszél az is, hogy a cég tizenegy szakmai szervezet munkájában vesz részt.

Az Austrotherm a tudatos vásárlók választása. Ha odafigyelünk arra, hogy milyen élelmiszert fogyasztunk a következő napokban-hetekben, hogy milyen ruhát viselünk a következő években, milyen autót veszünk még hosszabb távra – akkor vajon mennyire érdemes körültekintően választanunk, ha akár több emberöltőre keresünk szigetelőanyagot?

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.