Pénzügy

Garantált minőséget szeretnék a hőszigetelésben, mire figyeljek?

Hangzatos ígéretek, őrületes akciók – aki házat szigetel, hosszú évtizedekre tervez, és az ilyen fogások helyett igazi, tartós, megbízható és ellenőrizhető minőséget szeretne. Az Austrotherm átlátható minőség programja erre egyedülálló garanciát jelent.

Az iparágban piacvezető Austrotherm ma 11 országban működik 19 gyárral. Magyarországon 1991-ben nyitotta meg első gyárát Győrben, ezt követték a gyöngyösi és a szekszárdi üzemek. Mindhárom megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, nem mellesleg mindegyikhez saját  laboratórium tartozik. Ezekben zajlanak a folyamatos fejlesztések és itt ellenőrzik rendszeresen a termékeket.

Az  Austrotherm nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az állandóan ellenőrzött minőséghez teljes átláthatóság is társuljon. Ezért egyedülálló módon Magyarországon a cég publikálja is honlapján a terméktesztek során a szigorú laboratóriumi körülmények között készülő minőség-ellenőrzési jegyzőkönyveket. A nem a szakmában dolgozók kedvéért az Austrotherm honlapján megfelelő instrukciókkal is ellátja az oda látogatókat a tesztek értelmezéséhez. Ha pedig már átláthatóság: a gyárak termékeinek teszteredményeit heti rendszerességgel, mindig frissen publikálja a cég!

Azt, hogy az idehaza éppen 25 éve jelenlévő Austrotherm hamar piacvezető lett Magyarországon, és máig őrzi ezt a pozícióját, az állandó innováció és az egyre szélesebb kínálat mellett csak a minőségnek köszönheti a gyártó. Termékei közül így kaphatott a lejtésképző hőszigetelés 1999-ben Construma nagydíjat, a Zenit pedig 2012-ben újdonság díjat. Ennek köszönhető, hogy a cég saját díjainak mind nagyobb a rangja, de magáért beszél az is, hogy a cég tizenegy szakmai szervezet munkájában vesz részt.

Az Austrotherm a tudatos vásárlók választása. Ha odafigyelünk arra, hogy milyen élelmiszert fogyasztunk a következő napokban-hetekben, hogy milyen ruhát viselünk a következő években, milyen autót veszünk még hosszabb távra – akkor vajon mennyire érdemes körültekintően választanunk, ha akár több emberöltőre keresünk szigetelőanyagot?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik