Pénzügy

Akár 30 ezer forint pluszt is hozhat önnek a vásárlás

Mármint havi százezer forint költés mellett, éves szinten. Tudja meg azt is, vásárlási szokásaihoz melyik kártyát érdemes választania.

A Bankracio.hu kigyűjtötte a piac meghatározó szereplőiként számon tartott hitelkártyákat és mindegyikhez társított egy olyan fogyasztói profilt, melyet havonta használva az adott hitelkártya a legelőnyösebb kedvezményt nyújtja.

Kiszámolták és táblázatba foglalták azt is, hogy mennyi ez forintosítva, a végeredményt pedig a banki díjakat levonva mutatják.

Számításaiknál abból indultak ki, hogy minden hitelkártyához más-más vásárlási profil a legelőnyösebb. Magyarul a vásárlási szokások alapján érdemes hitelkártyát választani.

A vizsgált hitelkártyákhoz olyan, egységesen 100 ezer forintnyi havi költéseket párosítottak, melyek reálisak és ezen keresztül vizsgálták meg, mennyi marad a kártyatulajdonos zsebében havonta, a banki díjak levonása után.

Kiderült, hogy havi 2475 forintos (vagyis évi majdnem 30 ezer forintos) megtakarítással az Auchan bevásárlókártyája hozhatja a legtöbbet visszatérítés formájában.

Ha kíváncsi, a többi kártya kinek lehet optimális, és milyen összeget írhatnak jóvá a vásárlásai után, valamint hogy melyik az a kártya, amely semmi pluszt nem ad, sőt, akkor kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik