Pénzügy

Mesés nyereményt hozhat pénteken az Eurojackpot

eurojackpot(430x286).jpg (Array)
eurojackpot(430x286).jpg (Array)

Halmozódtak az összegek, így akár bruttó 37 millió euró is lehet a fődíj.

Halmozódik az Eurojackpot és eddig úgy tűnik, nincs, aki megállítsa. 2015. első félévében nyert már dán és cseh játékos, utóbbi ráadásul a játék legnagyobb főnyereményét vihette el. Lehet, hogy most jön el a magyarok ideje?

A kánikula közepén is érdemes fél szemmel követni az Eurojackpotot, a játék főnyereménye ugyanis most már elérte a bruttó 37 millió eurót, ami átszámítva több mint 11 milliárd forintot takar. A pénteki sorsolásig még van ideje játszani!

Magyarország tavaly októberi csatlakozása óta a 37 millió eurós főnyeremény a 7. legnagyobb összeget jelenti. Az eddigi legnagyobb nyereményt 2015. 20. hetében nyerték meg, ekkor egy cseh nyertes bruttó 90 millió euróval (közel bruttó 18 milliárd forinttal) lett gazdagabb.

Az Eurojackpot játék méreteiben, résztvevőinek számában és nyereményében is igazi határtalan lehetőséget rejt. A mostani főnyeremény ellenére az Eurojackpoton hetente legalább bruttó 10 millió euró a megnyerhető jackpot.

Július 17-én pénteken eldől, hogy ki lesz az idei nyár legnagyobb nyertese. A Helsinkiben tartandó sorsoláson 16 tagország játékosai izgulhatnak, hogy melyik 5+2 nyerőszámot sorsolják majd ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik