Pénzügy
Strandolo(960x640).jpg (nyakzuhany, strand, strandoló, )

Nyugdíjas fürdőjegy – újra lehet pályázni

Tamásné Szabó Zsuzsanna
Tamásné Szabó Zsuzsanna

gazdaságos. 2015. 01. 09. 16:21

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében 68 pályázatot hirdetett meg pénteken.

Korábban a témában:

Idén 7 célcsoport számára 68 pályázatot írt ki a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, amelyek már elérhetők az Erzsébet-program oldalán. A pályázatok beadása lépcsőzetesen történik, hogy kellő idő álljon mindenki rendelkezésére.
Először a nyugdíjasok számára biztosított üdülési- és fürdőpályázat nyílt meg, az érintetteknek 30 nap áll rendelkezésére a pályázatok beadására. De az Alapítvány a nagycsaládosok, fogyatékossággal élők, közlekedési, postai, köznevelési dolgozók számára is írt ki pályázatokat. – A táboroztatás pedig kiemelt jelentőséggel bír a jövőben is, így a mai nappal a gyermekeknek kiírt idei pályázatok is elérhetőek honlapunkon. A több mint 60 általános és tematikus táborra, a tavaszi és őszi kirándulásra, valamint az egyéb, gyermekeknek szóló kiírásokra január 19. és július 1-je között nyújthatók be a pályázatok.

Nyugdíjas fürdőjegy – nem árt sietni

A tavalyi tapasztalatok alapján igen nagy volt az érdeklődés a nyugdíjas fürdőjegyre, így akkor a pályázatot szűk két héttel hamarabb le is zárták, mint eredetileg tervezték. Pályázni az idén is csak elektronikus formában lehet, a 60 év feletti nyugdíjasok adhatják be kérelmüket, ha a havi járadékuk kevesebb, mint 147 ezer forint. Önrész van, 2500 forint. Most is változó, hogy az Erzsébet Kártya egy-egy fürdőben hány belépésre jogosíthat fel (általában 5-33 közötti az alkalmak száma). A kártyán nyert támogatást az idei évben lehet majd felhasználni.
Újdonság, hogy előnyben részesülnek azok, akik tavaly nem kaptak fürdőjegyet, és 30 százalékkal növelték a keretösszeget.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Megszólalt Havas Henrik

Kommentek

Miniature figures near Bitcoin physical coin. Futures on Bitcoins increased by more than 20% after their American debut on the Chicago Cboe Futures Exchange.  (Photo by Manuel Romano/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.