Pénzügy

Álfőtávosok zaklatják a lakókat

Tamásné Szabó Zsuzsanna
Tamásné Szabó Zsuzsanna

gazdaságos. 2014. 08. 21. 08:58

A távfűtőcégre hivatkozva kéredzkednek be budapesti lakásokba az illetéktelenek.

2012-ben is…

Ismét lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a FŐTÁV-ra hivatkozva illetéktelenek próbáltak távfűtéses lakásokba bejutni a fővárosban – legutóbb a III. kerületben – hibaelhárításra (csőrepedésre) hivatkozva. 

A FŐTÁV ezért hívja fel a figyelmet, hogy szakemberei mindig a társaság emblémájával ellátott munkaruhát viselnek, és arcképes kártyával rendelkeznek. Azt sem árt tudni, hogy a FŐTÁV-nak nincs ma már egyetlen olyan szolgáltatása sem, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el. Semmi esetre sem köthető tehát a céghez, ha ilyen esettel találkoznak a fogyasztók. 

A FŐTÁV kéri a lakosságot, hogy amennyiben a társaságra és munkavégzésre hivatkozva szerelők akarnának bejutni valakinek a lakásába, azt ellenőrizzék a távhőszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatán – a 06 40 200 108-as számon – és ha az épületben mások sem hívtak ki a szerelőt, ne engedjenek be idegeneket a lakásukba.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2013. február 14.
Egy recepciós munkatárs a Microsoft Magyarország Kft. székházában, a főváros II. kerületében, a Graphisoft parkban 2013. február 14-én. A magyar kormány és a Microsoft Magyarország Kft. tavaly decemberben kötött stratégiai együttműködési megállapodást.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.