Pénzügy

Az Audiban akarnak dolgozni a magyarok

Az Audi a legvonzóbb cég Magyarországon. A munkahely kiválasztásakor a magyaroknál az elsődleges szempontként a bér és a juttatások szerepelnek, megelőzve a foglalkoztatás biztonságát.

A Randstad Award felmérése szerint a magyar munkavállalók 67 százaléka szeretne az Audinál dolgozni. A világ legnagyobb független munkáltatói márka felmérése alapján a győri autógyár több szempontból is az élre került: a megkérdezettek szerint Magyarországon az Audira jellemző leginkább, hogy versenyképes bért és juttatásokat biztosít, hogy hosszú távon is garantálja a foglalkoztatást, illetve hogy megfelelő képzést nyújt az alkalmazottainak.

Ha így értékelnek egy vállalatot, az azt jelenti, hogy a legjobb munkaerőből toborozhat és így komoly versenyelőnyre tehet szert – idézi az összegzés Baja Sándort, a Randstad Hungary ügyvezető igazgatóját. A Magyarországon első alkalommal végzett felmérés szerint a leginkább környezet- és társadalomtudatos munkaadónak a Mercedes-Benz, a legérdekesebb munkalehetőséget kínáló vállalatnak pedig az IBM bizonyult 2014-ben. A saját szektorában elért legjobb eredményért különdíjat kapott a Samsung Electronics, a Richter Gedeon, a Magyar Telekom és a Nestlé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik