Pénzügy

Keresik az ország legfittebb munkahelyét

munkahely (munkahely)
munkahely (munkahely)

A felméréshez még február 14-ig bármely magyarországi székhellyel rendelkező vállalat csatlakozhat.

A 2013. év végén elstartolt Legfittebb Munkahely Felmérés a magyar lakosság munkavállalói rétegének szabadidős-sportolási szokásait, valamint a hazai, munkahelyi egészségmegőrzés és testmozgás támogatási attitűdöt vizsgálja.

A dolgozói fittség fontos a munkáltatónak is

Napjainkra a magyarországi munkáltatók számára is fontossá vált a kérdés, hogy az egészségfejlesztés hogyan befolyásolja a munkahelyi teljesítményt. A felelős vezetők egyöntetűen vallják, hogy a munkavállalók jó egészségi állapota serkentőleg hat a cég gazdasági növekedésre, hiszen egy fitt munkavállaló, kiváló mentális és fizikai állapotának köszönhetően, szellemileg termékenyebb és motiváltabb a munkavégzés során.

Az ön cége nevezhetne? Támogatják az egészségmegőrzést és a testmozgást?

Mi a cél?

A Legfittebb Munkahely Felmérés célja, hogy elismerjék a versenyképességről összetetten és felelősen gondolkodó, a rendszeres sportolást támogató vállalatok és dolgozók teljesítményét. A kutatásban résztvevő vállalatok azon túl, hogy pontos képet kaphatnak munkaszervezetük egészének fittségi állapotáról, megismerhetik jelenlegi helyzetüket és piaci pozíciójukat ezen a területen is.

Az eddig bekapcsolódott munkahelyek között nemzetközi vállalatok magyarországi cégcsoportjaira, valamint kis- és középvállalkozásokra is könnyedén találunk példát.

A felmérésről és a jelentkezés menetéről a kezdeményezés hivatalos honlapján, a LegfittebbMunkahely.hu-n érhető el bővebb információ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik