Pénzügy

A partizásból is meg lehet élni!

disco (disco, )
disco (disco, )

Két nem mindennapi magyar állásajánlat: lakás, pia fél év bulizás, méghozzá fizetésért. Vagy havi kilencszázezerért egy évig szolgáltatások tesztelése.

A Rézangyal úgy érzi, meghirdették az ország legjobb állását. A legtehetségesebb partiarcot keresik. A leendő TAG feladatai: szervezzen partikat, legyen ott minden buliban, haverkodjon a backstage-ben, facebookozzon! Mindezért havi fix fizetés, pálinka és egy belvárosi lakás jár fél éven át. Hogy mennyi ez a havi fizetés, azt még nem árulják el.

A jelentkezőnek minimum ezer ismerőse kell hogy legyen a Facebookon. December 10-20. közöttre kell összehoznia egy bulit, facebook event létrehozásával, s beharangozó videó is kell a YouTube-ra. A cél egy hatalmas parti minél több résztvevővel. Majd buli után egy beszámoló videót kell készítenie, és ezt népszerűsíteni a neten. Bővebb információ itt.

De van egy kis konkurenciájuk: a Bónusz Brigád szolgáltatástesztelőt keres. Az álommunka azt jelenti, hogy egy éven át tesztelni kell a cég szolgáltatásait, amiért bruttó négyszázezer forint fizetés jár. Plusz havi maximum félmillió forint értékű bónusz, azért, hogy a kiválasztott tesztelje a szolgáltatásokat. Ezenkívül laptopot, iPhone-t is kap a munkához. Cserébe legalább heti három videós (vagy fotós) beszámolót kell közölnie a tesztekről, rövid kísérő szöveggel. A jelentkezéshez egy bemutatkozó videó a belépő, és többkörös a kiválasztás.

Hasonlóan jópofa, jól kereső, laza állásokról már írtunk. Ilyen volt a szálloda- vagy csokitesztelés, illetve a hivatásos tévénézői munka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik