Pénzügy

Vállalatfejlesztés felsőfokon a Menedzsment rovatban

admin
admin

2008. 03. 18. 08:00

Markáns változásokat hozott a magyar vállalatvezetés területén is a 21. század. A legtöbb cégnek ma már heti szinten kell választ adnia olyan kérdésekre, melyek hatékony orvoslásához újfajta ismeretek szükségesek. Új rovatunk célja, hogy a döntéshozók a strukturált szakmai tartalom között böngészve találják meg a legfontosabb fejlesztési eszközöket, módszereket.

A folyamatosan bővülő tartalomnak a legmagasabb szakmai kritériumoknak is meg kell felelnie. Ezt Magyarország piacvezető szervezete – és vezetésfejlesztéssel foglalkozó cég-együttese, a Flow Csoport és tanácsadói garantálják. A világos áttekinthetőség érdekében a folyamatosan bővülő tartalomcsoportot fejlesztési fókuszok szerint strukturáljuk.

A szervezetfejlesztés és a vezetők kompetenciafejlesztésének széles köre mellett készségfejlesztő tréningek típusait, a kiválasztás törvényszerűségeit és módszereit, valamint a minden vállalati szintű fejlesztést megalapozó szervezeti diagnózis különböző megközelítéseit ismerheti meg új rovatukban az érdeklődő.

Kezdje is el a böngészést itt!

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.