Pénzügy

Vállalatfejlesztés felsőfokon a Menedzsment rovatban

Markáns változásokat hozott a magyar vállalatvezetés területén is a 21. század. A legtöbb cégnek ma már heti szinten kell választ adnia olyan kérdésekre, melyek hatékony orvoslásához újfajta ismeretek szükségesek. Új rovatunk célja, hogy a döntéshozók a strukturált szakmai tartalom között böngészve találják meg a legfontosabb fejlesztési eszközöket, módszereket.

A folyamatosan bővülő tartalomnak a legmagasabb szakmai kritériumoknak is meg kell felelnie. Ezt Magyarország piacvezető szervezete – és vezetésfejlesztéssel foglalkozó cég-együttese, a Flow Csoport és tanácsadói garantálják. A világos áttekinthetőség érdekében a folyamatosan bővülő tartalomcsoportot fejlesztési fókuszok szerint strukturáljuk.

A szervezetfejlesztés és a vezetők kompetenciafejlesztésének széles köre mellett készségfejlesztő tréningek típusait, a kiválasztás törvényszerűségeit és módszereit, valamint a minden vállalati szintű fejlesztést megalapozó szervezeti diagnózis különböző megközelítéseit ismerheti meg új rovatukban az érdeklődő.

Kezdje is el a böngészést itt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik