Gazdaság

Miért növeli az ingatlan értékét a minőségi hőszigetelés?

Mapei
Mapei
Kincset érő tanácsok hőszigetelés előtt állóknak az Otthonfelújítási Támogatás pályázatához

Egyre több ingatlanhirdetésben hangsúlyozzák a felhasznált anyagok minőségét, például a hőszigetelési rendszerek esetében. Ennek oka, hogy a magas minőségű hőszigetelő rendszerek, mint például a Mapei termékei, nemcsak az energiahatékonyságot javítják, hanem az ingatlan tartósságát és értékét is növelik.

Ezért, aki részt kíván venni az új Otthonfelújítási Támogatás programban, annak a Mapei hőszigetelő rendszere ideális választás lehet. Ráadásul a Mapei szakértői támogatást biztosítanak a teljes folyamat során, a pályázattól a kivitelezésig, amit az otthonfelujitastamogatas.hu oldalon érhet el.

Az Otthonfelújítási Támogatás célja, hogy javítsa a lakóépületek energiahatékonyságát és csökkentse az energiafogyasztást, ami hosszú távon alacsonyabb rezsiköltséget és nagyobb komfortérzetet eredményez. Az 1990. december 31. előtt épült ingatlanok tulajdonosai számára ez a program kiváló lehetőség, azonban érdemes néhány fontos részletre odafigyelni.

Mindenben segítő pályázati “idegenvezetők” 

Az energetikai felújítás megkezdése előtt ajánlott átgondolni a folyamatot és minden szükséges lépést. Elsőként célszerű kapcsolatba lépni a Mapei tanácsadóival és energetikai szakértőivel, akik segítenek felmérni az ingatlan állapotát, és a legjobb megoldásokat javasolják. Ez megkönnyíti a pályázati folyamatot, hiszen szakmai tanácsokkal látják el, sőt, a teljes felújítási folyamatot is végigkövetik, így biztos lehet abban, hogy semmi sem marad ki.

A következő lépés a megfelelő hőszigetelő rendszer kiválasztása, hiszen ez alapvetően befolyásolja az energiahatékonyságot és a pályázat sikerét. A Mapei rendszerei kulcstermékekké váltak, és ha ezekkel tervezik a beruházást, biztosan megfelelnek a program követelményeinek. A Mapei által ajánlott kereskedőknél széles választékban érhetők el különféle hőszigetelő rendszerek, a tanácsadók pedig segítenek, hogy biztosan a legjobb megoldás szülessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik