Gazdaság

A Generali kártalanítja az M1-esen történt tömeges defekt érintettjeit 

A Generali Biztosító már megkezdte a bejelentett kárigények rendezését annak a csaknem 50 gépjárműnek az esetében, amelyek az M1-es autópályán egy kamionról leesett fémdarabok miatt defektet kaptak vagy megsérültek kedden – közölte a biztosító csütörtökön az MTI-vel.

Mint arról a 24.hu-n is beszámoltunk, január 23-án a reggeli órákban az M1-es autópályán Tata térségében egy kamionról fémdarabok estek az úttestre, emiatt csaknem 50 gépjármű kapott defektet, illetve sérült meg.

A kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása kiterjed az okozott kárra. Ennek megfelelően a kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítója, a Generali már megkezdte a bejelentett kárigények rendezését – jelezte a társaság.

A kárbejelentéshez szükséges a helyszínen a rendőrségtől vagy a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársaitól kapott dokumentum benyújtása, ami igazolja a sérült jármű részvételét a balesetben.

A kárigények benyújtására lehetőség van a Generali Biztosító Zrt. honlapján a www.generali.hu címen, telefonon a 06 1 452 3333 számon vagy e-mailben a generali.hu@generali.com címen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik