Gazdaság

Új piacra lépett Tiborcz István BDPST-je

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Újabb leánycéggel gyarapodott a Tiborcz István többségi tulajdonában lévő BDPST Zrt. – november 17-én jegyezték be a BDPST Property Services Épületüzemeltető Kft.-t, hárommillió forintos jegyzet tőkével – adta hírül az Mfor. Az új BDPST-cég főtevékenysége az építményüzemeltetés, de vállalnak még villanyszerelést, víz-, gáz-, fűtés-, légkondicionáló-szerelést, egyéb épületgépészeti szerelést, ingatlankezelést, festést és üvegezést is.

A portál emlékeztet rá, hogy Turától Tarcalig és a Botaniq Budai Klubtól a Gellért Szállóig számos ingatlan, hotel tartozik a BDPST-csoporthoz, ezért vélhetően bőven lesz majd munkája az új cégnek.

Beidézték, hogy a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége felmérése szerint az idei utolsó negyedévre növekedést várnak a piac szereplői, létszámban, bevételben és eszközökben is, nagyrészt az iparág szezonalitásának köszönhetően. A portál szerint tehát jól időzíthették az új BDPST-cég megalakulását. Mármint ha nem csak a saját ingatlanaikkal akarnak foglalkozni.

És hogy mit gondol arról Tiborcz István, hol tartana, ha nem lenne Orbán Viktor veje? Íme, mit mondott erről.

Kapcsolódó
Tiborcz István: Inspiráló személynek tartom Orbán Viktort
Reméli, hogy ugyanitt tartana akkor is, ha nem a miniszterelnök lenne az apósa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik