Gazdaság

Jelszólopásra figyelmeztet a Szerencsejáték Zrt.

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Illetéktelenek játékosok jelszavait szerezték meg és beléptek TippmixPro-fiókokba.

A Szerencsejáték Zrt. Facebook-oldalán és honlapján is arra figyelmeztet, hogy egyes esetekben a jelszavak megszerzésével illetéktelenek beléptek a szerencsejatek.hu/tippmixpro.hu fiókokba.

A fiókokat azonnal zárolták, az érintett játékosokat még pénteken tájékoztatják.

A cég a legfontosabbnak azt tartja, hogy módosítsák jelszavaikat, ha pedig valaki továbbra sem tud belépni fiókjába, vegye fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatával (+36 1 201 0580).

Az ügyben a Szerencsejáték Zrt. a szükséges informatikai, biztonsági és jogi intézkedéseket megtette. A cég emlékeztet rá, az utóbbi években világszerte megnövekedett az adathalász támadások száma, a csalók a személyes adatok, köztük jelszavak felhasználásával komoly anyagi károkat okozhatnak. Mint írták, kiemelt figyelmet fordítanak a támadások, csalások megelőzésére.

Frissítünk!

 

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

A Szerencsejáték Zrt. jelezte azt is, hogy július 4-én 00:00 és 05:00 között karbantartás miatt nem lesz elérhető az online fogadási rendszer. A leállás érinti az elektronikus fogadási rendszereket (internetes, SMS, Okoslottó mobilalkalmazás), a szerencsejatek.hu, a tippmixpro.hu és a tippmix.hu weboldalakat. A rendszerek újraindítása legkésőbb 2023. július 4-én 05:00-ig megtörténik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik