Gazdaság

Gattyán György cégeinél is kaptak rezsitámogatást a dolgozók

24.hu
24.hu

A Docler cégcsoport közleményt adott ki, mely szerint több mint 1200 kollégájának segít a megemelkedett rezsi kifizetésében. Hangsúlyozták, folyamatosan figyelik az ukrajnai háború miatti gazdasági folyamatokat, az országot érintő negatív inflációs hatásokat, a rezsiköltségek drasztikus megemelkedését. A cég menedzsmentje is azt tapasztalja, hogy a munkavállalóknak igen komoly anyagi megterhelést jelent a rezsivel kapcsolatos számlák kiegyenlítése.

Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa – a fent említett helyzetre tekintettel – úgy döntött, hogy minden Docleres munkavállalónak egyszeri, rendkívüli, bruttó 150 ezer forintos rezsitámogatást ad. A pénzt a napokban kapták meg a munkavállalók.

A támogatás a cégcsoport minden munkavállalóját érinti, így a Docler mellett a Normafa Club House, a NetLock, a Teqball, a Brahmayurveda, valamint a Kodolányi János Egyetem dolgozóit is A támogatás összértéke mintegy 200 millió forint.

2022-ben Gattyán György volt a negyedik leggazdagabb magyar.

Mint korábban hírt adtunk róla, rezsitámogatást ad dolgozóinak többek között a Mészáros-csoport, de így tett a Cellcomp, a Gyermelyi, a Kaposvári Villamossági Gyár, az NN biztosító és a Rossmann is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik