Gazdaság

A Mészáros Csoport a Mészáros Csoport termékeiből adományoz a rászorulóknak

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

50 millió forint összértékű csomagokat adományoz a Mészáros Lőrinc tulajdonába tartozó Mészáros Csoport a rászorulóknak az adventi időszakban. A csomagokat idén is a Magyar Vöröskereszt juttatja el a nélkülözőknek, tartalmukat a cégcsoporthoz tartozó élelmiszeripari vállalatok termékeiből állították össze.

Az alapvető élelmiszereken túl olyan termékeket is tartalmazni fognak az ajándékok, amelyek ritkábban kerülhetnek a szegénységben élők asztalára – mondta a szerdai sajtótájékoztatón a csoport kommunikációs igazgatója. Így kerül bele

pulykahús, méz, karácsonyi keksz és csokoládé is.

A Vöröskereszthez a szintén a csoporthoz tartozó Gallicoop Zrt. kamionjai juttatják el az adományokat. A szervezet köszönetét fejezte ki a Mészáros Csoportnak, hogy őket választották ki, a sok ünnepi feladat mellett különösen nagy könnyebbséget jelent önkénteseik számára, hogy a csomagok már összeállítva érkeznek hozzájuk.

A sajtótájékoztatón kiemelték, hogy a Mészáros Csoport karitatív akcióinak középpontjában leginkább a gyerekek állnak, így idén is a nagycsaládosokhoz érkezik a legtöbb segítség, de emellett több mint ezer egyedülálló idős ember is részesül az adományokból.

MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik