Gazdaság

Pár helyen kissé többen akarnak tankolni, 479,9 forint a 95-ös benzin

Palágyi Barbara / 24.hu
Palágyi Barbara / 24.hu

Hajdúszoboszlón reggel 7-kor a város szélén a 4-es főút előtt két benzinkút van egymással szemben, MOL és OMV. Én az osztrákoknál tankoltam, átlagos reggeli forgalom, semmi tömeg vagy sorakozás, a MOL-nál is ugyan ezt láttam az út másik oldalán – számolt be egyik olvasónk. Arra kértük Önöket, hogy írják meg, mit tapasztalnak ma, hogy a 95-ös oktánszámú benzint és a normál gázolajat legfeljebb 480 forintért árulhatják az üzemanyagtöltő-állomásokon.

Úgy fest, nincsenek nagy sorok, ha van is nagyobb forgalom, az nem plusz negyed vagy fél órás várakozást jelent a szokásoshoz képest.

Szombathelyen a Shell-kútnál mindegyik üzemanyag 480 forint, kivéve a 100-as oktánszámú. Sokan voltak reggel a benzinkúton. De semmi extra – írja másik olvasónk.

Munkatársunk Mosonmagyaróváron nézett körbe. Az OMV Mosonmagyaróváron a Kossuth Lajos utcában ugyancsak 479,9. Azt látom, hogy körülbelül kétszer annyian vannak, mint szoktak lenni. Ez azt jelenti, hogy 8-9 óra között nem lehetett egyből a kút mellé állni, 1 autó állt már mindegyiknél. Sorokról itt nem beszélhetünk, de érezhetően többen vannak. 479,90 a dízel és a benzin is Mosonmagyaróváron, a Királyhidai úti Molnál. Tőle 50 méterre van az Orange automata kútja, személyzet nélkül is 479,90 forint 1 liter.

Egy harmadik olvasónkkal ez történt: „Ma reggel tankoltam. Székesfehérvár, Palotai út, Shell kút. Körülmények: korrekt, gyors. 1-2 autó volt a helyszínen. Kutasok normálisak, készültek az esetleges rohamra. Ma délelőtt, 9 óra magasságában jártam bevásárolni egy másik kútra. Helyszín: Székesfehérvár, Budai út-Lövölde út sarok, OMV kút. Körülmények: gyors, 3-4 autó tankol. Semmi különös. Kutasok szerint nincs fennakadás.”

Volt, ahol már vasárnap délután/este átállították a kutak árait

Tegnap este 19 óra körül már 480 forint volt az M2-n található Shell kútnál az üzemanyag, reggel tankoltam náluk és nem volt semmilyen fennakadás – egy másik beszámoló.

Egy másik olvasónk vasárnap koraeste Törökbálinton a Shell-kúton látta 480 forintra átállítva az árakat.

479,9 forint jellemzően

Ilyen beszámolók érkeztek még:

  • Budapesten a Filatorigát előtti Shell kútnál 7.40kor benzin 480, gázolaj 480 forint kiírás volt.
  • Balatonalmádi, Mol-kút, 479,9 forint a 95-ös benzin.
  • Reggel 7.50 kor tankoltam Kiskunlacházán az Avia kúton . Minden rendben volt 479,90 az üzemanyag.
  • Eger, OMV, 479,9 mindkét üzemanyag.
  • Székesfehérvár, Auchan: a 95-ös benzin 477.9, a 98-as 529 forint.
  • Jászberényben a Shell-kútnál 480, a Molnál 479,9 forint.
  • Ma reggel 7 óra környékén tankoltam a Pásztói MOL benzinkúton. Én voltam az egyedüli autós, mikor végeztem, jött utánam egy másik, de nagy tömegről így sem beszélhetünk. Az árakat tekintve: 100 as benzint tankoltam ami 546,9Ft/l áron volt elérhető e kúton, ma reggel meglepve láttam, hogy 519,9Ft/l.
  • Ma de 9 órakor tankoltam Dunaföldváron a híd melletti M. Petrol kútnál, semmi gond nem volt. A benzin ára 479,90 volt és a 3 autó tankolt akkor mikor én. Tehát nem volt sorban állás, és benzin is volt.
  • Budapest, 16. kerület, Veres Péter út, OMV-kútnál 11 órakor minden kútálláson autó. Kistarcsa, szintén OMV-kút, kb 10 perccel később, majdnem minden álláson autó, üzemanyag kiszolgálással nincs gond.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik