Gazdaság

Várkonyi Andrea helyet kapott a TV2 igazgatóságában

TV2
TV2

Személyi változás történt a TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságában, közölte a csatorna szerda délután. Mint írták: Czira Szabolcs távozott a testületből, a helyét november másodikától Várkonyi Andrea vette át.

A közleményben a TV2 azt írja, Várkonyi – aki karrierje jelentős részét a TV2-nél töltötte – érkezésével az igazgatóság „egy, a csoportot évtizedek óta jól ismerő televíziós szakemberrel bővül”.

Mészáros Lőrinc egyik nagyvállalata 2018-ban vette át Andy Vajnától a TV2 Média Csoport Zrt. irányítását.

Kapcsolódó
Várkonyi Andrea százmilliókkal szállt be Mészáros Lőrinccel közös cégükbe
Az üzletasszony az anyagi felelősség vállalásában nem maradt el a férjétől. Összesen 1,5 milliárddal tolták meg a közös vállalkozást.

Mészáros és Várkonyi idén szeptember végén házasodott össze, a feleség nemrég így beszélt újdonsült férjéről:

Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani, amikor rólam mesél, amikor azt mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség… Mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először. Kifejezetten mély a kapcsolatunk, odafigyelünk egymásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik