Gazdaság

Hatékony meetingek interaktív kijelzőkkel (x)

A legújabb digitális kijelzőmegoldásokkal a közös gondolkodás is gördülékenyebbé válik az irodai megbeszéléseken.

A legújabb digitális kijelzők és virtuális üzleti megoldások teljesen új lehetőségeket nyitnak meg a munkahelyi együttműködés terén: a megbeszélések gyorsabbak és hatékonyabbak lehetnek, ha a papíralapú megoldásoktól eltávolodva új alternatívákat vonunk be a munkafolyamatba. A vállalatok ráadásul az elmúlt időszak hibrid, azaz csak részben az irodából zajló munkavégzési folyamatait is gördülékenyebbé tehetik néhány innovatív technológia alkalmazásával. A megfelelő eszközök mellett egy megbeszélés hatékonysága azonban természetesen a résztvevőkön is múlik.

Strukturált és hatékony munka

A sikeres meetingek alapja a megfelelő szervezés: a résztvevőknek már a találkozó előtt ismernie kell a megbeszélés időtartamát, témáját és szerkezetét. Bár a legtöbben tisztában vagyunk ezekkel az alapelvekkel, a hétköznapi rohanásban hajlamosak vagyunk csak úgy beesni egy-egy megbeszélésre, és előfordulhat az is, hogy a nem megfelelően átgondolt menetrend a szükségesnél hosszabb találkozókat eredményez. Ilyen esetekben lehet segítségünkre néhány olyan digitális megoldás, ami segíti a közös gondolkodást és leveszi a vállunkról az időigényes adminisztratív feladatokat.

Interaktív megoldások a tárgyalóteremben

Az LG TR3BF szériás interaktív digitális képernyői olyan nagyméretű érintőkijelzők, melyek egyszerre több utasítást is képesek értelmezni, azaz egyszerre több – akár 32 – résztvevő írhat vagy rajzolhat egyetlen képernyőre. Ezzel a megoldással a vállalatok nem csak a post-itektől és rajztábláktól búcsúzhatnak el, de a képernyőn rögzített tartalmakat néhány kattintással meg is oszthatják – függetlenül attól, hogy ki volt jelen a megbeszélésen.

Könnyen kezelhető digitális kijelzők

Az elmúlt hónapok új kihívások elé állították a munkaadókat azzal, hogy az irodából és otthonról dolgozó kollégákat egyszerre kellett bekapcsolni a megbeszélést igénylő munkafolyamatokba. Ilyen helyzetekben jelent nagy segítséget az LG 136 hüvelykes All-in-one Essential szériás kijelzője. A készülék beépített vezérlőegységet kapott, amellyel a teljes képernyő egy távirányító segítségével pontosan úgy használható, mint egy otthoni televízió. A könnyen installálható megoldás kisebb, kábelek nélkül kapcsolódó egységekből szerelhető össze és gördülékenyen integrálható a Cisco üzleti webkonferencia-rendszerekkel is.

Az érdeklődők az LG Digital Connect 2020 nevű online bemutatóteremben bővebben is tájékozódhatnak a vállalat legújabb digitális üzleti megoldásairól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik