Gazdaság

Szociális, ifjúsági szervezeteknek ajánlja fel tiszteletdíját a DK-s polgármester bizottsági helyet kapott fia

Nagy port vert fel, hogy kiderült, a XV. kerület DK-s polgármesterének a fia külsős bizottsági helyet kapott a kerületben.

Németh Angéla fia már évek óta a szociális ágazatban dolgozik, szociális munkásnak tanul az ELTE-n, a Gyermek- és Ifjúsági Parlament elnöke is volt, és alapító tagja a XV. kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórumnak.

A kritikákat kapott fiú ma a Facebook-oldalán jelezte:

Vállalom, hogy a 133 ezer forintos havi tiszteletdíjamat minden hónapban más-más szociális vagy ifjúsági szervezetnek ajánlom fel nyilvánosan, valamint egy ösztöndíj létrehozásán is dolgozom, amivel hátrányos helyzetű gyermekeken segítek. Ezekről folyamatosan beszámolok és nyilvánosságra hozom itt az oldalamon.

Másrészt pedig belép a DK-ba.

A teljes poszt:

Mindenkinek vannak álmai, én mindig is ezt akartam csinálni. Jobbá tenni a kerületet; az otthonomat. A helyet, ahol…

Közzétette: Gergő Mihály – 2019. november 15., péntek

 

Kiemelt kép: Budapest, 2018. szeptember 28. Németh Angéla, a Rászorulókat Támogatók Egyesülete és a Magyar Szolidaritás Mozgalom színeiben induló, az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Liberálisok által támogatott XV. kerületi polgármesterjelölt beszédet mond kampányzáró rendezvényén a fővárosi Kikötő Ifjúsági Közösségi Szigetben 2018. szeptember 28-án. MTI Fotó: Soós Lajos

Ajánlott videó

Olvasói sztorik