Gazdaság

A nettó 400 ezres fizetés is elérhető kétkezi munkával

Nem enyhül a vendéglátóipart sújtó munkaerőhiány, továbbra is nagyon keresik a konyhai kisegítőket, ételfutárokat, szakácsokat – írja a Pénzcentrum. A portál ezúttal a pizzázók állásajánlatait böngészte végig.

A hirdetések alapján a nettó 300 ezer forint körüli összeg reális lehet, de a nettó 400 ezer forint sem elérhetetlen.

  • Egy újpesti pizzázóban például naponta 14 500 forint a bér a konyhai kisegítőnek, ami heti 5 nappal számolva 290 ezer forintnyi bevételt jelent havonta.
  • Pizzafutárként 1000-1500 forintos órabérrel lehet számolni +minimum 300 forintos címpénzzel, és ehhez jön még hozzá a borravaló, melynek összege nyilvánvalóan folyamatosan változik, de információink szerint 300 ezer forint felett is lehet keresni havonta.

A hab a tortán:

  • egy most nyíló prémium kategóriás. 8. kerületi étterembe pizzaszakácsot keresnek, ahol a minimális szakmai tapasztalat elvárás ugyan, de végzettségről nem esik szó a hirdetésben, sőt, biztosítják a képzést szakmai tréner segítségével. A nettó 400 ezres fizetés mellé pedig éves bónuszt/mozgóbért, illetve étkezési jegyet is biztosítanak.

A pizzaszakácsokat Csepelen is megbecsülik, nettó 315 ezres fizetéssel csábítják őket, Nyíregyházán 280 ezer forintot is meg lehet keresni, Szegeden 250 ezer forintot.

Kiemelt kép: 24.hu / Marjai János

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik