Gazdaság

Újabb NBI-es focicsapat fog 2Rule-ban feszíteni

A Puskás Akadémia FC és a Diósgyőri VTK után újabb NB I-es labdarúgócsapat, a Zalaegerszegi TE FC szavazott bizalmat termékeinknek, írja a 2Rule Facebook-oldalán. Így tehát a 12 csapatból álló NBI minden negyedik csapata Mészáros Lőrinc sportmezeiben fog focizni.

Az, hogy a ZTE Mészáros Lőrinc sportmárkája mellett döntött, egyáltalán nem lehet meglepetés az Mfor szerint, ugyanis a felcsúti milliárdos egész közel mozgolódik a csapat körül. Egyrészt, amikor a ZTE feljutott tavasszal az NBI-be, a sajtóban megjelent képek tanúsága szerint maga Mészáros Lőrinc is a csapattal ünnepelt, másrészt a ZTE Football Club Zrt. többségi tulajdonosa a Pharos ’95 Kft., mely Végh Gábor és felesége közvetlen tulajdonában áll.

A Pharos amellett, hogy meglehetősen aktív a sportpálya- és stadionépítések terén, a felcsúti Pancho Aréna gyepét is ők rakták le, és Végh Gáborék Puskás-szobrot adományoztak a felcsúti fociakadémiának, még felcsúti fióktelepet is fenntartanak, tehát az üzleti életben is nem egyszer kapcsolatba kerültek Mészáros Lőrinccel.

ű

Kiemelt kép: 2Rule Facebook-oldal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik