Gazdaság

A 6 forintos mobilflottát hirdető oldal szerint a Telekom adott nekik ultimátumot

Ahogy korábban megírtuk, nem fizetett a Telekomnak a 6forint.hu nevű flottakezelő oldal, ezért a mobilszolgáltató elnémította a flotta tagjainak telefonjait. Egy károsult arról számolt be, hogy

két nappal ezelőtt kaptam a Telekomtól egy sms-t, hogy számlaelmaradás miatt korlátozni fogják a kimenő hívásaimat, ha nem fizetek. Nem értettem, mi történhetett. Elküldtem a 6forint.hu-s ügyfélszolgálatnak a kifényképezett számlámat, hiszen nekik egyetlen fillérrel sem tartoztam. Válaszra sem méltattak. Csütörtök délben egyirányúsították az előfizetésemet. Hívni még lehet, de én már nem tudok telefonálni.

A 6forint.hu közleményben reagált arra az értesülésre, hogy flottaszolgáltatója becsődölhetett, írja a hvg.hu. A cég ügyfélszolgálati számát kikapcsolták múlt héten, bezárt az irodája is, az ügyfeleket pedig értesítették, hogy nem rendezte a cég a Telekom felé tartozását, ezért a telefonszámok elérhetetlenné váltak.

A cég most közölte, nincs szó csődről, a SIM-kártya korlátozásai pedig a telekomos előfizetéseik egy részét érintette. Telefonos visszahívást a jövő héttől tudnak biztosítani.

Azzal kapcsolatban, hogy mi várható a telekomos szerződéssel kapcsolatban, azt mondták, egyelőre nem tudnak semmilyen információit adni. Állításuk szerint a cég rendelkezik tartalékokkal, nem fizetésképtelen, állításuk szerint a Telekom ultimátumot adott nekik az ügyfeleik megszerzéséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik