Gazdaság

Mészáros Lőrinc lánya nem vallotta be az áfát, rákerült a NAV-os szégyenlistára

Kiadta a NAV azoknak a listáját, akik áfa-bevallási kötelezettségüknek több mint két – egymást követõ, a rá irányadó – bevallási idõszakon keresztül nem tesznek eleget.

Erre a szégyenlistára rákerült Mészáros Lőrinc egyik lánya, Homlok-Mészáros Ágnes is – vette észre a G7.hu. A 823. oldalon meg is található a dokumentumban.

Ebből nem derül ki, hogy mióta nem vallotta be Mészáros lánya az áfát, és annak összege sincs bent a táblázatban, mindenesetre kínos, hogy a leggazdagabb vagy második leggazdagabb magyar lánya ilyen törvénysértést követett el. (Azt nem tudni, hogy csak az áfabevallást nem készítette el és adta be, vagy a befizetést is elmulasztotta-e.)

Rajta kívül több érdekes név is felfedezhető a 27 ezer fekete bárány között. Feltűnik a dokumentumban a Sólyom Air neve, a labdarúgó élvonalból száműzött egykori pécsi és kaposvári csapatokat fenntartó cégek, és az újpesti focicsapatot korábban üzemeltető, de néhány éve csúnya botrányba keveredő vállalat is.

Kiemelt képünkön Mészáros Lőrinc látható. Lányáról, a NAV-feketelistára most felkerült Homlok-Mészáros Ágnesről nincs képünk. MTI/Bodnár Boglárka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik