Gazdaság

Stockholmból jött a Trigránit új vezérigazgatója

A TriGranit igazgatósága bejelentette, hogy a vállalat vezérigazgatói pozícióját a jövőben Tom Lisiecki tölti be. Tom Lisiecki a CityCon stockholmi csapatától érkezik, ahol fejlesztési vezérigazgató-helyettes pozícióban dolgozott. Ezt megelőzően a szakember összesen 13 évet töltött a TriGranit-nál, ez időszak alatt befektetési vezérigazgató-helyettesként, valamint lengyelországi működésért felelős igazgatóként is tevékenykedett, melynek során az akkori összes TriGranit projektben részt vett.

A vállalat igazgatósága köszönetet mond a leköszönő vezérigazgatónak, Török Árpádnak eddigi munkásságáért, aki 18 év után hagyja el a vállalatot. Eric Assimakopoulos, a cégcsoport igazgatóságának elnöke az új vezérigazgatóról, Tom Lisiecki-ről elmondta, hogy a szakember jelentős tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés területén, és vezetésével a TriGranit a növekedés új korszakába léphet.

TriGranit

A TriGranit az egyik legnagyobb közép-európai integrált ingatlanplatform, mely elsősorban stratégiai elhelyezkedésű, első osztályú kereskedelmi egységekre és irodaépületekre fókuszál. A TriGranit tevékenységei az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatások széles skáláját lefedik a beruházáson és felvásárláson át egészen a fejlesztésig. Több, mint két évtizedes működése alatt a TriGranit mintegy 50 városképet meghatározó projektet valósított meg 7 közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen 1,7 millió négyzetméternyi bérbeadható területet hozott létre, és több mint 50 tekintélyes nemzetközi díjat nyert el. Demján Sándor egykori sikercége tavaly gazdát cserélt, de akkor a vállalat vezetését a korábbi menedzsment vitte tovább Török Árpád vezérigazgató irányításával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik