Gazdaság

Visszahívott egy függőszéket az Aldi, mert leeshet a plafonról

Az Aldi Magyarország elővigyázatosságból visszahívta a Gardenline lábtámasszal ellátott függőszékét - közölte az áruházlánc a honlapján hétfőn.

A terméket, amely április 26-ától július 3-áig volt forgalomban, a vásárlók bármelyik Aldi üzletbe visszavihetik, a vételárát blokk hiányában is visszatérítik, írja az MTI.

A visszahívást azzal indokolták, hogy egyes esetekben a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horognál anyagfáradás fordulhat elő. Ennek következtében a biztonsági horog meghasadhat, és a függőszék leeshet. 

➡️ https://www.aldi.hu/hu/informaciok/termekvisszahivas/gardenline-fueggoszek/

Közzétette: ALDI Magyarország – 2018. július 20., péntek

Mindezek miatt az Aldi Magyarország arra kéri a vásárlókat, hogy a termékhez csomagolt, mennyezethez rögzítendő biztonsági horgot a továbbiakban ne használják.

A termékvisszahívás nem jelenti az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelősségének megállapítását – jelezte a cég honlapján.

Kérdés esetén az áruházlánc a 00 800 444 22777-es telefonszámon magyar nyelvű ügyfélszolgálattal áll a vásárlók rendelkezésére, a telefonszám hétfőtől péntekig hívható reggel 8 és este 20 óra között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik