Gazdaság

Lesznek még álmatlan éjszakái Kósának a csengeri nő ügyvédje szerint

Év elején robbant a hír, miszerint egy csengeri nő azzal kereste meg Kósa Lajost, hogy 1300 milliárd forintot örökölt és segítséget kért a pénz felhasználásával kapcsolatban. Kósa állítólag azt javasolta, vegyen belőle állampapírokat.

Kósa Lajos szerdán reggel az ATV Startban beszélt arról, az ellenzék állhat az egész ügy hátterében, mert megfogalmazása szerint pénzért és hatalomért mindenre képesek.

Helmeczy László, a csengeri özvegy ügyvédje a megszólalásra reagálva a csatorna Híradójának azt mondta, a megbízó az ügyfele, a megbízott pedig Kósa Lajos, hozzátéve, a közjegyzői szerződésekben, még a politikus adószáma is benne van.

Megszólalt a csengeri örökösnő: Kósa jó barátunk volt
Szabó Gáborné elmondása szerint évekig nagyon jó kapcsolatot ápoltak, a politikus rendszeresen járt hozzájuk, az asztaluknál evett.

Nehogy már azt higgyék, hogy egyszer csak találkoznak az utcán és az ügyfelem becsapta Kósa urat

– fogalmazott, majd megjegyezte, több olyan dokumentum is van a birtokában, amivel szerinte csuklóból meg lehet cáfolni Kósát.

Lesznek álmatlan éjszakái Kósa úrnak, ha ügyfelem elkezdi a tényállást feltárni

– közölte az ügyvéd, majd arról beszélt, hogy az egyszerűsített kiadatáshoz nem járultak hozzá, de ha a protokoll szerint járnak el és Svájc kiadja Szabó Gábornét, akkor akár néhány napon belül Magyarországra szállíthatják az asszonyt.

Ezt  gyanúsítotti kihallgatás követheti, amire eddig nem került sor Szabóné külföldi tartózkodása miatt.

Kiemelt kép: 24.hu / Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik