Gazdaság

Hoppál Pétert elődje kéri, hogy tárgyaljon a Mollal a benzin áráról

Páva Zoltán volt komlói MSZP-s polgármester, volt baranyai országgyűlési képviselő utódjának, Hoppál Péternek írt levelet arról, hogy tárgyaljon a benzin áráról a Mollal – írja a Szabad Pécs.

A levelet változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Képviselő Úr!

Kedves Péter!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok hozzád, hogy szíveskedj felkeresni Hernádi Zsolt Urat a MOL Elnökét, és kérd meg, hogy választókerületedben levő Komlói MOL Kútnál üzemanyag árcsökkentést hajtson végre! Indoklásként felhozom, hogy Komlón a legdrágább megyénkben az üzemanyag, és Téged még a hatalommal való visszaéléssel sem gyanúsíthatnak, hisz nem vagy adóellenőr, mint a Tállyai Úr! Szakács László képviselő mégsem járhat el, hisz ő listán került a Parlamentbe, és egyébként sem az ellenzéki képviselők tudnak a kormány benzinkutasánál eljárni!
Köszönettel kívánok sok sikert!
Páva Zoltán
A Baranya 4-es vk. 16 évig volt országgyűlési képviselője”

Mint korábban megírtuk, Tállai András még szombaton, a Facebook-oldalán azt írta, állampolgári megkeresésre járt el az üzemanyagárak ügyében.

Egyeztetéseket folytattunk a MOL illetékes képviselőivel, amelynek eredménye: az október 31-ei állapothoz képest Mezőkövesden a benzin ára 11 Ft-tal míg a gázolajé 5 Ft-tal csökkent. Jó hír továbbá, hogy előreláthatólag a térségi árak kiegyenlítődése folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik