Gazdaság

Tegye még sikeresebbé vállalkozását! (X)

24.hu
24.hu

2017. 11. 08. 13:38

A fejlődésre nyitott vállalkozások országszerte már 163 OTP MFB Ponton érhetik el az európai uniós forrásból származó 0%-os kamatozású, valamint a vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteleket!

A fejlődésre nyitott vállalkozások országszerte már 163 OTP MFB Ponton érhetik el az európai uniós forrásból származó 0%-os kamatozású, valamint a vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteleket!

A kibővült MFB Pont hálózatnak köszönhetően novembertől a vállalkozások már az OTP Bank 163 bankfiókjában is igényelhetik a 0%-os kamatozású, valamint a vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteleket. Így az egész ország területét lefedve összesen már 642 MFB Pontban juthatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások nagyon kedvező feltételek mellett hosszú távú – főként versenyképesség javítását célzó – pénzügyi forráshoz.

„Jelenleg, november elején, összesen még több mint 210 milliárd forint áll rendelkezésre a vállalkozások hosszú távú beruházásainak, illetve a lakosság energiahatékonysági fejlesztéseinek támogatására” – emelte ki Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója. „Az MFB Pontok létrejöttének célja azoknak a digitalizációs, infokommunikációs, K+F+I és energetikai projekteknek a támogatása, amelyek hozzájárulnak a vállalkozások versenyképesebbé tételéhez.”

A vállalkozásonként igényelhető 1-3000 millió forintos összeget számos versenyképességet javító célra lehet fordítani, ezeknek megfelelően kerültek a termékek kialakításra. Az Önálló Hitelprogramok keretében kamat, kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj és szerződésmódosítási díj nélkül juthatnak a vállalkozások forráshoz. A Támogatással Kombinált Hitelprogramok pedig vissza nem térítendő támogatást és kedvező kamatozású, visszatérítendő hitelt nyújtanak.

A forrásfelhasználás terén a szükséges anyagi háttér biztosítása mellett óriási igény mutatkozik a szakmai tanácsadás iránt is, ide értve a jogszabályok megismertetését és a különféle pályázati követelmények tisztázását. „Az OTP Bank ezen a téren is teljes körű kiszolgálást nyújt ügyfeleinek, hogy biztonságos és kiszámítható módon valósíthassák meg beruházási céljaikat” – hangsúlyozta Csonka Tibor.

Ha Ön is szeretné vállalkozása versenyképességét növelni, vagy a lakosság részére nyújtott, energetika-korszerűsítésekre kialakított kamatmentes hitel érdekli, látogasson el az OTP Bank honlapjára, és kérjen visszahívást, hogy Önnek is segíthessünk! További részleteket talál a Magyar Fejlesztési Bank honlapján is.

vissza a címlapra
  • Címkék:
  • otp

Ajánlott videó mutasd mind

Hajléktalanok mutatták meg féltett vagyonukat

Kommentek

Bavaria's State Premier Markus Soeder speaks to supporters after first exit polls were announced on public television at the Bavarian regional government building after the Bavaria state election in Munich, southern Germany, on October 14, 2018. (Photo by Christof STACHE / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.