Gazdaság

Tegye még sikeresebbé vállalkozását! (X)

24.hu
24.hu

2017. 11. 08. 13:38

A fejlődésre nyitott vállalkozások országszerte már 163 OTP MFB Ponton érhetik el az európai uniós forrásból származó 0%-os kamatozású, valamint a vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteleket!

A fejlődésre nyitott vállalkozások országszerte már 163 OTP MFB Ponton érhetik el az európai uniós forrásból származó 0%-os kamatozású, valamint a vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteleket!

A kibővült MFB Pont hálózatnak köszönhetően novembertől a vállalkozások már az OTP Bank 163 bankfiókjában is igényelhetik a 0%-os kamatozású, valamint a vissza nem térítendő támogatással kombinált hiteleket. Így az egész ország területét lefedve összesen már 642 MFB Pontban juthatnak a mikro-, kis- és középvállalkozások nagyon kedvező feltételek mellett hosszú távú – főként versenyképesség javítását célzó – pénzügyi forráshoz.

„Jelenleg, november elején, összesen még több mint 210 milliárd forint áll rendelkezésre a vállalkozások hosszú távú beruházásainak, illetve a lakosság energiahatékonysági fejlesztéseinek támogatására” – emelte ki Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója. „Az MFB Pontok létrejöttének célja azoknak a digitalizációs, infokommunikációs, K+F+I és energetikai projekteknek a támogatása, amelyek hozzájárulnak a vállalkozások versenyképesebbé tételéhez.”

A vállalkozásonként igényelhető 1-3000 millió forintos összeget számos versenyképességet javító célra lehet fordítani, ezeknek megfelelően kerültek a termékek kialakításra. Az Önálló Hitelprogramok keretében kamat, kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj és szerződésmódosítási díj nélkül juthatnak a vállalkozások forráshoz. A Támogatással Kombinált Hitelprogramok pedig vissza nem térítendő támogatást és kedvező kamatozású, visszatérítendő hitelt nyújtanak.

A forrásfelhasználás terén a szükséges anyagi háttér biztosítása mellett óriási igény mutatkozik a szakmai tanácsadás iránt is, ide értve a jogszabályok megismertetését és a különféle pályázati követelmények tisztázását. „Az OTP Bank ezen a téren is teljes körű kiszolgálást nyújt ügyfeleinek, hogy biztonságos és kiszámítható módon valósíthassák meg beruházási céljaikat” – hangsúlyozta Csonka Tibor.

Ha Ön is szeretné vállalkozása versenyképességét növelni, vagy a lakosság részére nyújtott, energetika-korszerűsítésekre kialakított kamatmentes hitel érdekli, látogasson el az OTP Bank honlapjára, és kérjen visszahívást, hogy Önnek is segíthessünk! További részleteket talál a Magyar Fejlesztési Bank honlapján is.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra
  • Címkék:
  • otp

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.