Gazdaság

A vizes vb szervezői újították fel azt a székházat, ahova beköltözik Mészáros tévéje

szikszai péter hírtv (szikszai péter, )
szikszai péter hírtv (szikszai péter, )

Szép ívet ír le külön is Gyárfás Tamás Nap TV-jének helyt adó Angol utcai ingatlan és a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába alig egy éve került Echo TV története, idén Mikulás-nap előtt pedig össze is ér a két szál.

A Nap TV székházát Gyárfás ingyen felajánlotta a vizes vb-t szervező Bp2017 Nonprofit Kft.-nek, ez a cég pedig tavaly 28 millió forintért felújíttatta az ingatlant. Aztán ezt a székházat megvásárolta az Echo TV-t tulajdonló, tehát Mészáros-érdekeltségnek számító cég, ebbe a székházba pedig december 4-én beköltözik az Echo TV stábja – derül ki abból az interjúból, amelyet a csatorna vezérigazgató-helyettese, Szikszai Péter (kiemelt képünkön ő látható) adott a kormányközeli Magyar Időknek. A tévé pedig megújul, az ígéret szerint a stúdió olyan modern, mint egy űrbázis.

A Nap TV-t a Fidesz évekig bojkottálta, a Magyar Idők szerint alázták ott a konzervatív politikusokat. Nem lesz furcsa ott dolgozni – tette fel a kérdést Szikszainak a lap újságírója. Nem furcsa, sőt,

inkább elégtétel ez, és a média-rendszerváltás befejezése. Tervezzük, hogy a PestiSrácok újságírói ünnepélyesen verik majd le a Nap TV emblémáját az egyik épület homlokzatáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik