Gazdaság

Nem tetszettek Kaposvárnak a kétfarkúak virágai, kidobták

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

újságíró. 2017. 07. 10. 14:53

Nemcsak Dunaújvárosban van hiszti a kétfarkús virágültetés miatt. Most Kaposváron távolította el gyorsan az önkormányzat a növényeket.
Korábban a témában:

Megijedt a virágoktól a kaposvári önkormányzat – legalábbis ez történt a somogyi megyeszékhelyen a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) szerint nemrég. A honlapjukon és Facebookjukon is olvasható, látható, hogy egy szocializmusban épült kockaház előtti sétány mellé tettek színes abroncsokat, amikbe virágokat ültettek, részben gyermeki segítséggel.

Ekkor érkezett a kaposvári önkormányzat, és másnapra eltüntette a förtelmes növényeket, abroncsostul. Persze akárki – mondjuk egy igazi hazai házmester – is dönthetett volna úgy, hogy akárki ne górjon már virágot a sétányra, de az MKKP a közmunkások telephelyén találta meg a kidobott kerekeket, virágokat, így szinte biztos, hogy az önkormányzat tette ezt.

A viccpárt helyi aktivistái nem untak rá a játszmára, emléktáblákat tettek ki, amiken az áll: “Ez a tábla egy innen ellopott virágnak kíván emléket állítani”.

Forrás: KetfarkuKutya.com

Érdekességként álljon még itt Kaposvár hivatalos honlapjának nyitóoldala, nem vicc, így néz ki:

Forrás: Kaposvár.hu

Nem ez az első eset, hogy egy vidéki nagyvárosban kiakadnak a kétfarkúak jóhiszemű akciójára. Nemrég Dunaújvárosban ültették tele a mozi környékét, aminek a mozi üzemeltetői fennhangon örültek a Facebookon. Aztán amikor rájöttek, hogy a párt helyi csoportja végezte el az ültetést, hatalmas patáliát csapva követelték a virágok eltávolítását.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.