Gazdaság

788 ezres kezdő fizetés, céges Audi és iPhone, mindez Magyarországon

Méghozzá az Aldinál. De az elvárások sem semmik. Területi vezetőknek ambiciózus fiatokat keres a multicég, ráadásul egyéniségeket, speciális profilú embereket, ahogy Kulcsár Dénes, az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. országos értékesítési koordinációs igazgatója fogalmazott egy rendezvényen.

Fontos a vállalkozói szemlélet, a kommunikációs készség, a jó emberismeret, valamint a precíz munkavégzés, nyelveket kell beszélni, az Aldinál a német az alap és kereskedelmi, vagy közgazdasági diploma is szükséges.

Kezdőként egy területi vezető bruttó 788 300 forintos fizetést kap, mellé egy Audi A4 kombit, amit korlátlanul használhat, a céges telefon egy iPhone és mindenki kap tabletet is.

A kezdőbér évente nagyjából százezer forinttal emelkedik, 1,2 millióig, ami így nagyjából nyolc év alatt érhető el.

Kulcsár 2005-ben, 24 évesen, frissdiplomásként jelentkezett regionális értékesítési vezetőnek, dolgozott külföldön is, hazajött, majd igazgatói pozícióba került.

A rendezvényen, ahol Kulcsár felszólalt, előadott Gerendai Károly is, a Pénzcentrumnak hála, őt is idézhetjük:

Azt látom, hogy jelenleg akkora munkaerőhiány, hogy egy közepes képességű, de szorgalmas fiatal előtt is nagy lehetőségek vannak, akik pedig az átlagnál jobbak, azok ma gyorsan tudnak nagy karriert befutni. Ilyen legutóbb talán a rendszerváltás idején volt, amikor például az érkező nagy cégek alig találtak marketingest, vadászták őket, és néhány év alatt igazgatói pozíciókat kaptak.

(Pénzcentrum)

Kiemelt képünk Pixa és Kis Grófo közös klasszikusából, a bulihimnusz Bulibáró c. számból van, ekkora fizetésből lehet. Mármint valaki bulibáró, de nemigen szokott, mert sokat dolgozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik