Gazdaság
Budapest, 2016. május 23.
Egy Evopro Modulo Medio Electric zöld rendszámos elektromotoros meghajtású autóbusz érkezik a Bécsi kapun át a Budai Várba, mellette egy Euro6-os motorral szerelt Karsan ATAK midibusz távozik a Széll Kálmán tér felé. A BKK környezetkímélõ autóbuszokat állított forgalomba a Budai Váron áthaladó 16-os és 16A járatán.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítõje közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Emeli a béreket a BKV, az a kérdés, mennyivel

24.hu
24.hu

2017. 01. 27. 11:16

A BKV Zrt. menedzsmentje és az érdekképviseletek között hétfőn megkezdődtek a 2017. évi bérmegállapodással kapcsolatos tárgyalások - írja közleményében a cég.
Korábban a témában:

A munkáltató – ismerve az egyre romló munkaerő piaci helyzetet, a növekvő fluktuációt és utánpótlási nehézségeket, illetve a munkavállalói igényeket -, tisztában van azzal, hogy szükség van a bérek emelésére, a piachoz képest alacsony keresetű munkavállalóink bérfelzárkóztatására. Ennek megfelelően az Üzleti Terv tartalmazza a menedzsment azon javaslatát, amely előirányoz mind bérfejlesztést, mind bérfelzárkóztatást.

A tárgyalások folytatódnak a béremelés mértékének tekintetében, amelynek során a BKV Zrt. vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy minden érdekelt számára elfogadható, ugyanakkor a hosszú távú működést biztosító megállapodás szülessen.

Mint egy hete írtuk a közlekedési dolgozók bérével kapcsolatban, a szakszervezetek idén először ígéretet kaptak arra, hogy a kormány egységes bérjavaslatot dolgoz ki az állami tulajdonú társaságok számára, hogy megakadályozza az elvándorlást és enyhítse a bérfeszültségeket.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.