Gazdaság

A tescós tömegverekedés nudli ahhoz képest, ami Amerikában van

Black Friday-videóválogatásunkat folyamatosan frissítjük.

Ha már megnézték, milyen szupi-szuper tömegbunyó volt a Tescóban, de még szívesen bámulnának jeleneteket, ahol a karácsonyra készülő, emelkedett ünnepi hangulatban vásárolgató emberek az utolsó vérig megküzdenek egy leértékelt kenyérpirítóért vagy egy akciós kávéfőzőért, akkor jó helyen vannak. Alább az utóbbi órák-napok legcsodálatosabb amerikai pankrációit csodálhatják meg, ahol a vásárlók a pankrátorok, és az aréna a szupermarket.

Itt például egy kedves vevő egy gyerek kezéből tépi ki az akciós zöldségaprítót, majd a gyermek anyukája megpróbálja visszaszerezni, ami érthető, hiszen neki három darabra van szüksége.

 

Az emberek (?) minél előbb hozzá szeretnének jutni a legolcsóbb termékekhez, ezért fontos, hogy megtalálják az olcsó árut kínáló pulthoz a legrövidebb utat:

 

Az alábbi videó elindításával párhuzamosan kapcsoljanak be egy zenét egy Bud Spencer – Terence Hill filmből, úgy a legjobb nézni a bunyót:

 

Az igazi férfiak az egy-egy elleni küzdelmet kedvelik, az efféle párbaj egy szupermarketben is épp annyira izgalmas, mint egy vadnyugati kocsmában.

 

A legszebb, amikor az üzlet alkalmazottai sem bírnak magukkal, és annyira irigylik a verekedés résztvevőit, hogy maguk is beszállnak a bunyóba.

ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK! <3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik