Gazdaság

Fekete Péntek: egyforintos aukciók a Vaterán

vatera (vatera)
vatera (vatera)
November 27-én három napig tartó, a Fekete Péntekhez kapcsolódó akciót indít a Vatera: a jövő péntektől élő kampány során a kedvezményes, fix árú termékek elérhetővé tétele mellett egyforintos aukciókat indít a portál, minimálár nélkül, egy napos lejárattal. Az akció idejére többezres készletet foglaltak le az online vásárlók által legkedveltebb árucsoportokból.

Egyedi akciót indít a Black Friday – Fekete Péntek – alkalmából a Vatera.hu online aukciós portál. A három napos – péntektől vasárnapig tartó – kampány során a kedvezményes, fix áras termékek mellett egyforintos aukciókat is indít a legnagyobb magyar online piactér, minimálár nélkül, egy napos lejárattal. Az aukciók három napon keresztül folyamatosan indulnak – áll a cég közleményében.

Kedvező árakat ígérnek

Az akció idejére több ezer tételből álló készletet foglaltunk le. Fontos tudni, hogy minden termék népszerű, új termék, tehát nem kifutó, maradék árukról van szó – nyilatkozta Szanitter Áron, a Vatera ügyvezető igazgatója. A Fekete Péntekhez kapcsolódóan – tette hozzá – ma már szinte minden jelentősebb hazai online kereskedelmi portál indít akciókat, ám a Vatera kezdeményezése egyedi abból a szempontból, hogy a licites termékek esetében a végső árát a vásárlók szabják meg, az áru annyiért kel el, amennyit hajlandóak kifizetni érte.

Az eddigi tapasztalatok alapján pedig így sokkal kedvezőbb árat is el lehet érni, mint más webáruházak Fekete Péntekhez kapcsolódó, vagy más akcióiban. A licitálás lehetősége és a kedvezményes árú termékkínálat pedig sok potenciális vásárló számára vonzó lehet, ezért a Vatera bízik abban, hogy az akció komoly forgalombővüléssel jár majd, és többször érdemes lesz megismételni.

Kimazsolázható legjobb ajánlatok

Az aukciókra illetve kedvezményes fix áras értékesítésre felkínált termékeket az internetes vásárlásoknál leginkább keresett árucsoportokból válogatta össze az aukciós portál. Így megtalálhatók a kínálatban műszaki cikkek (TV, notebook, tablet, fényképezőgép), mobiltelefonok, kis és nagy háztartási gépek, szépségápolási kisgépek, bútorok, belföldi utazások, babamama termékek, divatáruk és vaterás tárgyak is.

Emellett egy külön kategóriában – a Legjobb vaterás aukciók aloldalon – a vaterás felhasználók akkor futó egyforintos aukciói közül a portál kiválogatja a legnépszerűbbeket, ezáltal bármelyik eladó részese lehet a Black Friday kampánynak, a vásárlók pedig még könnyebben megtalálhatják a legjobb ajánlatokat.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik