Gazdaság

Ahol biztosan nyitva lesznek a plázák vasárnap

bevasarlokozpont(1)(960x640).jpg (bevásárlóközpont, pláza, vásárló, vásárlás,)
bevasarlokozpont(1)(960x640).jpg (bevásárlóközpont, pláza, vásárló, vásárlás,)

Négy városban már döntöttek a plázaüzemeltetők: a vasárnap nyitva tartással a multiplex mozik, a vendéglátó egységek és a nyitva lévő üzletek és szolgáltatók zavartalan üzemelését biztosítanák.

És ezt tudta, hogy egyébként…?

Március 15-e után is nyitva tart majd vasárnaponként a Resideal Zrt. portfóliójába tartozó veszprémi Balaton Plaza, a Sopron Plaza, a Pécs Plaza és a szombathelyi Savaria Plaza – közölte a Cushman & Wakefield ingatlantanácsadó, a létesítmények üzemeltetője a hvg-hu-val.

Így tartanak majd nyitva

A Balaton Plaza meghosszabbított nyitva tartással üzemel március 15. után pénteken és szombaton, 9-21 óra között, a Pécs Plaza, a Savaria Plaza és a Sopron Plaza viszont az eddigi nyitva tartási rend szerint tart nyitva a továbbiakban is. A szabadon választott vasárnapok, amikor a plázák a vasárnapi nyitva tartási rend szerint tartanak majd nyitva, a Savaria Plaza esetében november 22-ére, a másik három plázánál pedig december 27-re esnek majd idén.

A szintén a Residealhoz tartozó zalaegerszegi Zala Park kiskereskedelmi központ viszont a korlátozások életbe lépése után nem nyit ki vasárnaponként, kivéve az adventi, továbbá a szabadon választott vasárnapokat – írta a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik