Gazdaság

Vajna jól bejáratott kaszinót vehet át

kaszino(210x140).jpg (kaszinó)
kaszino(210x140).jpg (kaszinó)

A Szerencsejáték Zrt.-nek december 31-én lejár a szerződése, utána már az öt kaszinót nyert üzletember irányítása alatt hasíthat tovább a jól menő üzlet.

Onilne kaszinópiac

A Tropicanát jelenleg a Szerencsejáték Zrt. tulajdonában lévő Belvárosi Kaszinó Kft. működteti, de december 31-én lejár a szerződésük, mert nem nyertek koncessziót. Andy Vajna érdekeltsége viszont nyert, ötöt is, Budapesten és Pest megyében. Sőt, csak ő nyert ebben a piaci szegmensben.

Jól bejáratott üzlet

Azt már a nyáron sem titkolta az állami tulajdonos, hogy tárgyalnak az üzletemberrel. Most pedig ismét megerősítették a hírt, a kaszinó ugyan bezár szilveszterkor, de aztán felújítják, és újra a Las Vegas (vagyis Vajna érdekeltsége) fogja üzemeltetni. Azért újra, mert 2011-ig már volt tulajdonrészük ebben a kaszinóban – írta a vg.hu.

Jól bejáratott és nyereséges kaszinót vehet át Andy Vajna: a piac átalakítása előtt havi átlag 142 millió forint élő- és játékgépbevétel folyt be, tavaly azonban ez már havi 580 millió forintra emelkedett. Míg 2012-ben 2,8 milliárd forint nettó árbevétellel zártak, tavaly ez 7,2 milliárd forintra duzzadt.

TESZTELJEN ÉS NYERJEN!

A Szerencsejáték Zrt. ezzel gyakorlatilag eltűnik a hazai kaszinópiacról, hiszen már csak a Casino Sopronban marad kisebbségi érdekeltsége, de ennek a kaszinónak is lejár az engedélye 2015 végén. De azért a céget nem kell félteni, idén is jócskán nőtt az árbevétele. A részletekért kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik