Gazdaság

Árverést tart a Tesco

Lézernyomtatókra, multifunkciós berendezésekre és vendéglátó-ipari berendezésekre is lehet licitálni jövő hét csütörtökig.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. újból online árverésre bocsátja több száz használt, de még jó állapotú berendezését – tájékoztatta a vállalat az MTI-t kedden.

A mostani aukció keretében lézernyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, vendéglátó-ipari berendezéseket is online árverésre bocsátanak. A mintegy ezer eszközre 112 tételre osztva lehet licitálni június 12-ig – olvasható a tájékoztatásban.
Kocsis Csaba, az online árverést lebonyolító Intergavel Aukciószervező Kft. ügyvezetője az MTI kérdésére elmondta: a május 30-án lezárult első fordulót nagy érdeklődés kísérte, az eladott tételek kikiáltási ára 20 ezer euró volt, ami az árverés végére megduplázódott, így összesen 40 ezer euró (12,2 millió forint) forgalmat könyvelhettek el.

Az ügyvezető tájékoztatása szerint a legdrágább tétel a bálázó gépeké volt, amelyek 1200 euró kikiáltási árról indultak, a végleges vételáruk 2500-3000 euró között alakult. Az áruházlánc közölte: egyes berendezéseitől csak az előírt elavulási idő miatt válik meg.

Ha ma csak egy videót néz meg bálázógépekről, akkor ez legyen az!

Mégpedig animáció:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik