Gazdaság

Üvegszilánk lehet egy Pennyben kapható színesborsban

Visszavonja a TeutoMarkenvertrieb GmbH gyártó vállalat a "Timbu Színesborsfűszerkeverék, pikáns Egészbors, 35 g" terméket - közölte a cég pénteken az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a visszavonás azt a 2017 decemberéig használható terméket érinti, amely az L4069AA sorozatból származik és a Pennyben árusították. A visszavonás nem érinti a Penny által forgalmazott egyéb “Timbu” elnevezésű terméket – írja a gyártó a közleményében.

A Penny a gyártó felhívására kivonta a terméket a forgalmazásból, a megvásárolt terméket bármelyik üzletben vissza lehet váltani, az árat visszafizetik vásárlási bizonylat, a kasszaszalag nélkül is – tájékoztatott a TeutoMarkenvertrieb GmbH.

A gyártó szerint nem lehet kizárni, hogy termelés közben üvegdarabkák hulltak a keverékbe a csípős vegyület hibás darálófejéből.

Nem túl vidám meglepi ételekben

Sült csirkefej, emberi ujj, egér, csavar, béka, sőt egy egész kés is landolt már élelmiszer-ipari termékekben – ha megnézi ezt a galériát, tuti, hogy paleo étrendre tér át (miután visszanyerte az étvágyát)!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik