Gazdaság

Eladták a hazai luxuskastélyt

Röjtökmuzsaji Szidónia Kastély  (Röjtökmuzsaji Szidónia Kastély )
Röjtökmuzsaji Szidónia Kastély  (Röjtökmuzsaji Szidónia Kastély )

Új tulajdonossal nyitotta meg a 2014-es évet az ötcsillagos röjtökmuzsaji kastélyhotel, amit még decemberben adott el a három tulajdonosa – írja a Napi.hu.

A Szidónia névre keresztelt wellnesshotelt másfél évtizede hozta rendbe Derry Márta, aki az óév utolsó napján a Facebookon értesítette barátait és vendégeit a tulajdonosváltásról. “…a történelem nem kerülte el a röjtöki “röjtött” kastélyt sem – kezdtek elmaradozni először a cégek, azután a vendégek is, a kastély fénye kezdett elhomályosodni – és nem volt lehetőség a kifényesítésre” – derül ki a Napi.hu cikkéből.

A kastélyszálló vezetője szerint a jövőt tekintve az egyedüli megoldás az volt, ha egy vevőre találnak. „Álmom ismét megvalósult – megszületett a vőlegény, aki megkérte a szépséges Szidónia kezét, és gyönyörűséges, boldog jövőt ígért neki.”

A Szidónia Hotel új tulajdonosának neve egyelőre nem ismert, csupán annyit tudni, hogy továbbra is hotelként üzemel majd a kastély,  és egyelőre a neve sem változik. Az azonban bizonyos, hogy a közeli jövőben egy jelentős felújításra, korszerűsítésre kell sort keríteni.


Nagyobb térképre váltás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik