Gazdaság

Új járatot ad a Wizz Air karácsonyra

wizzair (wizzair, )
wizzair (wizzair, )

Emellett a légitársaság sűríti a brüsszeli és a stockholmi járatait Budapestről.

2014. június 14-én megkezdi új Budapest-Alicante (Spanyolország) útvonala üzemeltetését, és növeli a járatsűrűséget a Budapestről Brüsszel Charleroi repülőtérre és Stockholm Skavsta repülőtérre tartó útvonalain – írta a hvg.hu a Wizz Air szerdai bejelentéséről. A brüsszeli útvonalon jelenlegi heti 11 járat közlekedik, jövő nyáron már napi két járat indul, míg a stockholmi útvonalon heti háromról ötre emelték a járatok számát.

“Az utasainknak szánt korai karácsonyi ajándékként nagy örömmel jelentjük be a nyári menetrendünk bővülését” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. “Az izgalmas új útvonal Alicantéba Spanyolország esszenciáját teszi elérhetővé nagyon alacsony viteldíjainkon – tette hozzá.

A szóvivő hangsúlyozta: “Ez a karácsonyi ajándéknak szánt bejelentés is mutatja, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megfeleljük utasaink igényeinek, új desztinációkat, minőségi szolgáltatást és alacsony árakat kínálva számukra. Meggyőződésünk, hogy ez az, amit az utasaink a Wizz Airtől, mint hazai légitársaságtól várnak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik