Gazdaság

Mitől jó egy rendezvényhelyszín? – Az ár-érték arány a legfontosabb

Ha rendezvényhelyszínt választunk, számos kritériumot megvizsgálunk. De vajon melyek a legfontosabbak, és mi tesz egy rendezvényhelyszínt igazán jóvá? Cikkünkből megtudhatja.

Legyen szó céges csapatépítésről, a részvényesek számára tartandó évértékelőről vagy egy nagyszabású konferenciáról, a rendezvény helyszíne az egyik alapvető tényező abban, hogy jól sikerüljön az esemény. Természetesen ilyenkor számos kritériumot megfontol a szervező, ugyanakkor egy 7500 rendezvényszervező megkérdezésével zajló kutatás alapján (Venuemasters, UK, 2012) az ár-érték arány a legfontosabb szempont (90%) a helyszín kiválasztásakor. Emellett szintén fontosnak tartják a kutatásban részt vevők, hogy hol található a rendezvényhelyszín (86%), majd pedig, hogy maga a konferenciaterem milyen minőségi kategóriát képvisel (66%).


Ezt erősítik meg az itthoni tapasztalatok is. „Amikor rendezvényhelyszínt választottunk a céges csapatépítésre, számos ajánlatot megvizsgáltunk. A legjobbnak ítéltek közül a munkatársak választhatták ki, hogy melyik számukra a legszimpatikusabb a nyújtott szolgáltatások tekintetében” – magyarázza Tóth Renáta, egy multinacionális IT cég IT-specialistája hozzátéve, hogy a színes lehetőségek és a rugalmasság alapján végül a SUGÁR Bowling mellett döntöttek. A szakember elmondta, hogy fontos volt számukra, hogy amellett, hogy a munkatársak elvonulhattak zártkörűen, lehetőség volt szórakozásra, így például bowlingozásra és biliárdozásra is. „Nagyon jók voltak a tapasztalataink, ár-érték arányban teljesen bevált a helyszín, nagyon jól éreztük magunkat” – tette hozzá.

A rendezvényhelyszín minőségi szolgáltatásaihoz nagyban hozzájárul a technológia felszereltsége is. „Egy saját készítésű mozifilmmel szerettük volna meglepni a munkatársakat, melyhez nagyszerű helyszínt biztosított a SUGÁR Mozi” – mondta Krevenka Antal, a McDonald’s üzletvezetője kiemelve, hogy minden elvárásuknak megfelelt a helyszín.

A SUGÁR Mozi, mint rendezvényhelyszín

A legmodernebb hangtechnikával és digitális vetítővel is felszerelt, nyolctermes komplexum kiválóan alkalmas a hagyományos és 3D-s vetítések mellett rendezvények, konferenciák és egyéb zártkörű események lebonyolítására is. A mozi nyolc, rendkívül magas színvonalon felszerelt terme összesen 980 fő egyszerre történő fogadását teszi lehetővé. A Sugár Mozi minden terme digitális projektorral felszerelt, így nyolc különböző méretű helyiség áll rendelkezésre továbbképzéseinek, tréningeinek megtartására. Emellett a SUGÁR Moziban tartott rendezvényeken a kávészünettől, az ebéden és fogadásokon keresztül a svédasztalos vacsoráig bármilyen catering megoldást kínálnak.


A komplexum az elmúlt négy évben – többek között – olyan nagyszabású rendezvényeknek adott otthon, mint a Microsoft Magyarország TechNet konferenciasorozatai, az IDG informatikai csúcstalákozói, az Euromedica rendezvénysorozata vagy az OVB partnertalálkozója. Ha Ön is minőségi, ár-érték arányban kiváló rendezvényhelyszínt keres, kérje a SUGÁR Mozi ajánlatát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik