Gazdaság

Vállalkozásának magas a bankköltsége? Van megoldás!

Vállalkozásának magas a bankköltsége? Van megoldás!
Éves szinten akár több tízezres nagyságrendű összeg is megtakarítható a díjmentes számlavezetést kínáló bankszámlacsomagok igénybevételével – hívják fel a figyelmet a vállalati számlacsomagokat vizsgáló elemzők. Sok cégvezető korábban azért idegenkedett a bankváltástól, mert az rengeteg utánajárással és adminisztrációval járt, nehezen volt kommunikálható az ügyfelek felé - mára azonban a helyzet jelentősen megváltozott. Hogyan lehet könnyen és gyorsan kedvező számlacsomagra váltani?

Több száz üzleti partner kiértesítése, sorban állás, rengeteg adminisztráció, sok idő – néhány dolog azok közül, melyek korábban a vállalkozások többségét akadályozták abban, hogy meglévő banki kapcsolatuk helyett egy jóval kedvezőbb díjjal járó számlacsomagra váltsanak – hiszen a mai rohanó világban kinek van ideje, kapacitása ezt a rengeteg adminisztrációt elintézni?

A helyzet – szerencsére – napjainkra előnyösen változott, a bankváltás többé nem egy sok idővel és ügyintézéssel járó folyamat, hiszen léteznek olyan pénzintézetek, melyek gyakorlatilag mindent elintéznek. A bankfiók felkeresése után akár kényelmesen hátra is lehet dőlni, és azon gondolkodni, milyen üzleti célra lenne érdemes költeni a nulla forintos számlavezetési díjnak köszönhetően megtakarított összeget.

Hogyan működik mindez? A bankfiókban Önt fogadó referens a vállalkozása méretének, üzletmenetének megfelelő számlacsomagot ajánlja Önnek, mely a számlanyitáshoz szükséges dokumentumok bemutatásával azonnal meg is nyitható.

Mi történik az állandó átutalásokkal, csoportos beszedési megbízásokkal? Új bankja elintézi Ön helyett ezek új számlájára történő átvitelét. A bank értesíti a hatóságokat és elvégzi Ön helyett a cégkivonat beszerzését – így Ön nemcsak költséget, hanem rengeteg időt is megtakaríthat.

Hogyan értesülnek az üzleti partnerek az új számlaszámról?  Új bankja segít tájékoztatni üzleti partnereit megváltozott számlaszámáról. Ingyenes számlaszám matricát kap, így számláit egyben partnerei tájékoztatására is felhasználhatja.
Ha kíváncsi rá, hogy az Ön vállalkozása hogyan válthat bankot néhány egyszerű lépés segítségével, és emellett még egy jó ajánlatot is szívesen venne, ide kattintva tud tájékozódni a lehetőségekről.

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik