Gazdaság

A túl nagy érdeklődés miatt húzták le a rolót

zárva (zárva, )
zárva (zárva, )

A fiatalok elhelyezkedését segítő pályázatot hétfőtől lehetett beadni, de még aznap bejelentették, felfüggesztik, mert túl sok beadvány érkezett. Nem az első alkalom.

A benyújtás első napján, március 18-án olyan mennyiségű pályázat érkezett be a „Hátrányos helyzetű célcsoportok foglalkoztatásának támogatása a nonprofit szervezetek foglalkoztatási kapacitásának erősítésével” című felhívásra, hogy rögtön fel is függesztették a pályázatot. Az NFÜ honlapja szerint a felfüggesztés dátuma március 21. – az aznap éjfélig beérkező támogatásokat még elfogadják. Futárpostai és gyorspostai beadásra is van lehetőség.

A pályázat a fiatalok foglalkoztatását, munkatapasztalatuk megszerzését támogatja, cél a civilszervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése is. Ennél a pályázatnál nyílt először lehetőség arra, hogy a költségeket ne tételesen, hanem átalányban számolhassák el a nyertesek (ez az úgynevezett flat-rate alapú elszámolás).

A pályázat egyébként december közepén jelent meg, ami az NFÜ szerint biztosította az esélyegyenlőséget. Nemrégiben egy energetikai pályázatot is felfüggesztettek a beadás első napján a nagyszámú érdeklődés miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik