Gazdaság

Mégsem ma indul a Tesco webáruháza

Korábbi hírek szerint úgy volt, hogy hétfőn indul az online Tesco. Most az áruház azt mondja, ők sosem beszéltek erről, a szolgáltatás csak hetek múlva lesz elérhető.

Mi is hírt adtunk róla a Pénzcentrum korábbi cikke alapján, hogy hétfőn indul a Tesco internetes áruháza. Akkor megkérdeztük az áruház sajtóosztályát, igaz-e a hír, de se nem cáfolták, se nem erősítették meg (nem válaszoltak a kérdésünkre).

Ma reggel azt láttuk weboldalukon, hogy még mindig csak a regisztrációs ablak üzemel, a webáruház nem. Ismét megkérdeztük, igaz-e, hogy március 4-én indul a szolgáltatás. Azt válaszolták, hogy „a korábban megjelent március 4. találgatásnak tűnik, ilyen dátumról sosem beszéltünk”.

Megtudtuk még, a szolgáltatást néhány hét múlva indítják. S ahogy a korábbi cikkben is szerepelt, kezdetben csak Budapesten és környékén lesz elérhető.

Az indulás pontos időpontjáról, árakról, díjakról, kiszállítási tarifáról, a regisztráltak számáról is érdeklődtünk, de ezekre a kérdésekre egyelőre nem kaptunk választ a cégtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik